Редактор: e-mail: Кадър: бТВНие не сме спирали с опитите за това да

...
Редактор: e-mail: Кадър: бТВНие не сме спирали с опитите за това да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Страната се намира в три кризи. Партиите не могат да излъчат правителство на промяната

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: бТВ

Ние не сме спирали с опитите за това да има кабинет, тъй като считаме, че това е въпрос на отговорност. Още повече, че имаме безспорно доста ясна стратегия за това какво би трябвало да се направи и потенциал от хора и екипи, с които може по този начин да се каже да бъдем потребни на страната. 

Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в " Лице в лице " по БТВ.

Ние оценихме действителността и тя е доста ясна - явихме се на изборите с искане точно за мандат от жителите. Те гласоподаваха за смяна, само че разпоредиха очакванията за смяна на " ИТН ", заради което ние през цялото време декларирахме готовността си да влезем в съществено изпитание взаимно с тях, с цел да бъде излъчено такова ръководство на смяната. Тяхната оценка от през днешния ден е, че този парламент няма да излъчи държавно управление на смяната и в този момент следва в границите на спомагателната консултация с президента всяка политическа групировка да даде своята формула и своята оценка за това какво би могло да се да се направи, тъй като е видно, че политическите сили не са съзряли за това да излъчат болшинство за парламент на смяната, добави Христо Иванов. 

Според нас страната се намира в три рецесии. Първата рецесия е обвързвана с епидемиологичната конюнктура и нуждата от осъществяване на един в действителност съдбоносен за това проект за доброволна имунизация. Тоест, всички, които биха желали, би трябвало да имат опция бързо това да се случи. Втората рецесия е икономическата, която е отключена от здравната рецесия, само че ще се трансформира в световен феномен в предизвикателство за прекосяване към софтуерно възобновяване на стопанската система. И тук отговорът на тази втора рецесия е проектът за възобновяване, който в действителност ние би трябвало да превърнем в една доста добра инвестиция, точно в модернизацията на страната. Третата рецесия е рецесията на държавността, рецесията, обвързвана с правораздаването, рецесията, обвързвана с корупцията, и ние считаме, че " Демократична България "   е основана по тази причина, точно тази рецесия, която е най-трайната, най-дълговечната и съществува отдавна, ние желаеме с нея да се захванем и по тази причина в първия ден влязохме един пакет от закони и в това число конституционни промени, сподели още Христо Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР